Let's make this my pro ana-blogg.

Ja, jag tror fan det. Att jag ska 'satsa' på att bli (få? Waaaat?) pro-ana.
För det är så jag tänker hela tiden. I pro-ana -tankar. Vet ni inte vad det är? Kolla -> http://sv.wikipedia.org/wiki/Pro_ana
Verkar rätt för mig. Så - let's goo :
Idag har jag ju som sagt varit hemma från skolan. Tagit det chill. Men eftersomatt jag inte kunnat träna, har jag inte heller ätit så mycket. Idag har jag ätit en banan och två WASA frukost mackor.. Nice. Typ sammanlagt 250 kalorier. Nu ska jag typ äta köttsoppa, nice det med.
Kanske, genom denna 'diet', kommer jag nå fram till mitt mål. Att bli smal .

48 kilo

Just nu väger jag 48 kilo, men min vikt pendlar jättemycket. Innan jullovet var jag nere på 45, och dit vill jag komma igen. Ett tag vägde jag 43-44 kilo. Ännu hellre går jag ner där. Jag har mina ideal - jag vill bli 1.70 pch väga 45. Längden kan jag inte göra något åt, bara hoppas att jag växer de där sista 10 centimetrarna, men vikten.. Den kan jag göra något åt. Just nu är jag sjuk. Då blir jag aldrig hungrig. Vilket jag är glad över. Att jag slipper plågas av hungern, jag kan inte äta. För då kommer jag må illa eller spy. Det gör mig faktiskt lite glad, trots att jag inte borde tänka så.
Jag har nog en liten anorektiker i mig.

Håller igång

....gör jag inte, nej. Har inte kommit igång med min träning i ännu, fast jag lovade att jag skulle det. Bra där! Men igår spydde jag i alla fall (dock inte av mig själv, utan för att jag mådde så jävla dåligt), så.. Har tekniskt sett inte fått i mig någon mat sen måndags eftermiddag. HOURRAY! :D Seriöst. Eftersomatt jag inte kan träna när jag är sjuk, får panik och tror mitt hjärta ska stanna osv, så får jag väga upp det med att inte äta eller spy. Jag föredrar att inte äta. Hatar att spy, kanske för att jag har gjort det så många gånger redan. När jag var liten - tills jag fyllde tio - spydde jag när jag satt längre än tio minuter i bilen, tunnelbanan eller på bussem. Vilket inte var så jävla mysigt.
Så, idag ska jag inte äta. Tror dock jag går till skolan i eftermiddag. Vi får se.

Statistiken?

Jag tror fan att jag är lite zchitso, snackar med mig själv..
Men hur som helst.

Även om det bara är jag som sett den här bloggen, stör jag mig på att inte kunne se min statistk. Vafan.. Irriterande. Blä.
På min andra blogg kollar jag statistiken minst var femte minut - vare sig den har ändrats eller inte.
Jag är typ statusberoende.. (LOL).
Och jävligt roligt. *I*

Men ja. Hatar det här i alla fall. Allt mitt fett. Dö.

Fett

Alltså, det är fan inte mysigt att känna det varje gång jag tar på min mage. Jag vill bli smal. Och nu kommer alla och sätter sig i soffan. Kul.

Jag vill vara smalare. Vill se ut som tjejerna i min klass, vill bli smalare. Vill bli nöjd med min kropp.
Har ju försökt flera gånger, har lyckats under.. högst fem dagar. När helgen kommer är det sen kört. Fan. Måste skärpa mig.
Jag måste nå mitt mål.
Jag vill ha den kroppen. Och jag vill ha den bikinin.

Hittar någon hit?

Isåfall.. Hej.
Tror dock inte ni kommer hitta hit, men ja.
Kommer skriva av mig. Inget annat. Ingen fancy design, inga bilder (..möjligen googlade, lol), inga riktiga namn. Helt anonymt.
Välkommen.

Välkommen till min nya blogg!