Tänkte.

Har jag skrivit ner här VARFÖR jag egentlien vill blli smalare? Tror inte det.
Hur som helst, så är den största delen inte att jag mår sjukt dåligt över mig själv, även om jag verkligen gör det. Den största delen till att jag valde att börja äta mindre, bli smalare är för att jag ska få tatuera mig i höst. Och det sitter så snyggare på en person som är smal. Och då blir mitt självförtroenden bättre, för jag tycker det är så galet snyggt med tatueringar.
Inte stora över hela ryggen kanske (eller, det är snyggt, men inte på mig), utan små. Texter, exempelvis, är jag fullkomligt galen i. Att ha i nacken, på foten, på skulderbladet eller på handleden.. Mmmmmm. Det är så snyggt. Love it! ♥
Och i grund och botten, är det därför jag vill bli smal. För att det kommer höja mitt självförtroende, självklart, men också för att man blir så mycket snyggare om man har en tatuering. Den liksom.. sitter snyggare.
Så ja. Nu vet ni (du?) varför i alla fall.
Eller om jag bara skrev det för mig själv. Skit samma. Om någon hittar hit och börjar klaga, så vet de iaf varför jag göre.

Ätit lite

Att jag faktiskt klarar fredagarna utan att stoppa i mig någon som helst form av sött, är ett mirakel. Dock poppade jag och min kompis lite popcorn, men jag räknar inte det som 'farligt' då det typ inte är så onyttigt. Saltet är otroligt jobbigt dock, men skit samma. Jag överlevde, och åt inte så mycket. Drack en smoothie till middag, när min kompis åt. Bara för att.
Imorogn ska jag förmodligen ut och jogga, vilket jag inte har gjort på läänge :< Godnatt.

Pasta

Alltså, jag mår dåligt bara jag ser vit spaghetti, och jag överdriver inte. Har börjat hata det, på riktigt. Vilket ju är bra för min ABC, men.. mamma blir irriterad. Åt det därför till midddag, och känner mig jättefet nu :<
Imorgon börjar jag träna igen (inte gort det denna vecka pga massa prov), och då fasen ska jag se mer resultat. Puss, godnatt!

Lite frukost

Det känns bra. Åt typ 1 dl laktosfri yoghurt och lite bär. :) Gott + nyttigt + inte sååå mycket kalorier. Drack även proviva (då min mage är helt fukked up).
Om ni undrade. ":D"

Blodsmak i munnen och full mage

Ja..
Till middag hade vi gjort nudelsoppa. Jag åt alldeles för mycket, men jag åt bara för att mamma inte skulle börja fråga saker. Som varför jag inte åt så mycket igår, eller i måndags. Eller varför jag knappt åt något till mellis. Så, jag åt. För mycket.
Sedan, när mamma stack på träning, gick jag ner till affären för att köpa laktosfri yoghurt (eftersom att jag är laktos, omg). Men när jag väl står där.. Det första man går förbi, är godiset. Sen chipsen. Sen bröden och alla kakor. Och när jag väl står där.. Ja. Jag vet inte vad som hände, men jag köpte i alla fall, förutom yoghurten, en donut. Med äppelfyllning. Och jag åt den när jag kom hem. Snabbt som fan. God var den, men oj vilken ångest jag fick. Så jag gick till toaletten. Stack ner fingrarna i halsen, så många gånger som det behövdes. Eller.. så många gånger tills att donuten var borta. När nudlarna och blodklumpar började komma, orkade jag inte mer. Det är ju fan ansträngande.
Jag spolade och gick in i duschen. Och nyss, när jag drack vatten, kände jag att blodsmaken fortfarande var kvar i munnen.
Detta är andra gången jag spyr med mening, men det är fortfarande lika ansträngande och jobbigt. Dock behövs det, då jag hetsäter.. ibland. Fitta.

Helt ok

Maten idag, var.. ja, jag är nöjd.
Endast ätit lite till frukost och druckit vatten till lunch. Kanske går målet att nå. C:

,


Min lillebrorsa är helt inkompetent. Klarar inte ens av att laga våfflor själv. Så, jag fick hoppa över att gå ut och springa pga av det. Usch. Äckelfettet bara hänger.

Första dagen på ABC-diet

Funkade hyfsat. Dock var jag inte ute och sprang, vilket resulterade i att jag började bråka med mamma då jag inte ville äta middag. Hon tvingade i mig lite, och nu ligger jag på fler kalorier än jag skulle ha gjort idag. Jag är ändå nöjd, då det är första dagen jag klarat mig på en diet. YAY ME!
Idag - 500 kalorier.

Har anpassat nästas vecka mat.

Och nu har jag koll på veckan. Inget extra eller så, bara normalt.
Jag har alltså gjort ett mat- och träningsschema. Som jag ska följa, inga mer ursäkter. För jag har ett mål, och jag måste jobba för det. Leggo!

Jarrå


Santsant


Mamma, för fan

Mamma tvingar i mig mat. I morse, fyra mackor, ett glas smoothie och proviva. Jag orkar inte, har typ världens matkoma just nu.

Fittcare

Hade gjort ett skitbra schema för skola och mat.
Hur gick det? Näää, inte bra.
Det blev inte som jag planerat, då jag inte kommit ihåg att jag har lite saker som kom ivägen för schemat, saker jag glömt att jag hade. Så det fukkade ur totalt. Helvete.
Ja för fan.

Jag måste sluta

Eller så får jag fan ta och bli pro-mia. Seriöst, det funkar inte att trycka i sig en massa mackor. Jag måste sluta.
Klarade mig riktigt  bra faktsikt, fram tills mellisen.. Som förstör hela mitt fkn liv, typ. Att jag 'måste' äta något. Och iPaden är låst, så jag kommer inte åt mitt shapeUp-konto, vilket betyder att jag inte vet hur mycket kalorier jag har fått i mig. Dödödö

Alltså

Allt funkar. Var ute och sprang, höll nere kaloriintaget. Jag kanske lyckas.

Rubrik

An ordinairy girl, an ordinairy waist, but ordinairdy is just not good enough today

Vodka..

Vodka kanske inte är det bästa att dricka när man är på diet? Jaja.
Har sån jävla mensvärk, och sånt jäkla sockersug. Helvete.

Äckeläckeläckel

Har ätit Billys Panpizza idag. Nyss. Mår illa. Kalorier.. i tusentals typ, Ja, det äcklar mig.

Mellisjäveln

Drack lite smoothie på np,  nyttigt och finfint. Maten. Åt bara för att mina kompisar tjatar annars, orkar inte. Men nu. Fyra mackor. Igen. Och igen. Fan. :(

Har jag sagt att jag hatar mig själv?

Åt en massa jordnötter nyss, vet inte varför.
Klarade att äta lite till middag. EN AWARD TILL MIG, TACK.
Nejmen, ärligt. Det är bra, för mamma tjatade inte om att jag åt för lite. Otroligt skönt. Sen failade jag dock när jag kom hem. Igen. Vid nio. Åt jordnötter. Fan.

Julia, Julia, Julia..

Åh, hej själsfrände! Haha, nejmen. Jag har också svårt med det. Klarar inte att fasta. Men jag försöker verkligen, för jag måste gå ner i vikt. Jag försöker, försöker, försöker.
Det gäller bara att inte ge upp. Jag klarade mig, som jag skrev innan, bra fram tills mellisen. Sen fukkar allt ur.

'Le fetto'

Mejl? Menar du kommentar, hehe? :)

Försökte spy.

Jag vet att det inte är bra, men jag.. allltså. Jag åt för mycket.
Jag klarar mig alltid frukost och lunch. Då håller jag nere kalorierna, men sen, efter skolan.. Ja. Då går det inte. Som nyss - jag åt minst sex mackor, och fil. Drack proviva. Jag äcklas av mig själv, men jag kan inte.. stoppa mig. Fyfan för det.
Så. Jag försökte spy. Ja, försökte. Fick upp typ en tiondels macka. Blä. Sprutade parfym i hela badrummet också, OM det nu skulle lukta.
Nu ska jag plugga inför nationella imorgon.

ABC-dieten

En tjej tipsade om denna, ska prova. Att äta olika antal kalorier varje dag, låter rätt vettigt.

Jag tror jag har en läsare

Och om du ser detta, du som kallar dig 'Le Fetto' - Jag fyller 16 i år. Och jag kollade in tumblr'n. Gillar't.

93 dagar till skolavslutningen.

Sweet sixteen.. som inte kommer bli så sweet. Om jag inte skärper mig. Slutar äta så jävla mycket onyttigt, så mycket tomma kalorier. Om jag bara. Om jag bara slutar. Äta onyttigt. Äta så mycket. Börjar äta nyttigt. Börjar motionera och träna mer, mer målmedvetet. Då. Då kommer jag få den kroppen jag vill ha. Men det är inte lätt, det är det verkligen inte. Det är det svåraste jag någonsin gjort.

Jag måste lyckas.  Annars kommer jag aldrig kunna leva med mig själv.

Jag måste lära mig att älska hungerkänslan. Jag måste göra den till min vän. Men jag har ju så svårt med nya vänner. Jag måste sluta vara så blyg. Börja vara mer med min nya vän. Börja älska den.

Jag hatar redan mättnadskänslan. En bit på vägen? Jo. Men jag kan inte låta bli att få den. På något konstigt sätt. Det går inte. Jag äter, äter, äter. Tills jag blir spyfärdig. Då slutar jag. Men jag spyr inte. Utan jag låter kroppen ta upp alla onyttiga saker. Alla tomma kalorier. Allt det jag inte vill ha.

Ett nytt år börjar inte vid nyår. Nej. Det börjar på ens födelsedag. För då vet man hur gammal man är, hur lång tid det tog. Det är då man verkligen får en nystart. Inte när det bara blir nytt år. Då glömmer man bara året. När man fyller år – då kan man glömma sitt liv.

Sexton. Då ska jag vara nöjd.


Noterar.


Jag hatar mig själv för det,

men jag kan inte hjälpa det.
Jag äter, äter, äter. Fast jag inte är hungrig. Jag vill inte. Men jag kan inte sluta. Det är ett beroende.
Snälla - någon där ute. Kan ni hjälpa mig?

Jafan

I want a massive tight gap.
I want protruding collar bones.
I want defined ribs.
I want outlined chest bones.
I want tiny wrists.
I want a flat stomach.
I want check bones.
I want thin fingers.
I want a barbie doll waist.

I need to be skinny.

RaderaRaderaRadera

Raderar all historik på Ipaden, alltid. Skulle någon få nys om denna bloggen, åker jag väl in på psyket direkt. Kulkul.

Tanken var att jag skulle svälta idag, hungerstrejka för att jag bråkar med mamma, men det blev inte riktigt så..
1. Kanske blir det för mycket för kroppen - från att äta en massa fett & kalorier till ingenting - så jag blir fetare istället? Bestämde mig alltså för att bra börja äta betydligt mindre mat & göra massa sit-ups istället.
2. ..men det funkade inte riktigt.

Föll för frestelsen att ta en macka (vi hade ingen fil hemma), och då måste man ju förstås ta fler. Slutade med typ fyra mackor & ett ljust knäckebröd, bara till mellis. Fan.

Frukost - tre mackor.
Lunch - en knäckemacka (WASA havre)
Mellis - fyra mackor & en knäckemacka.
Middag - ca två deciliter vit pasta, massa sallad och ca en deciliter köttfärssås. Mamma har koll. Klagar om jag äter för lite.

Åt för kanske en timme sedan, är hungrig igen.. Inte bra. Måste sluta.
Har dock tränat lite. 50 sido-sit-ups, 25 för varje sida. Orkade inte mer. Gjorde 15 magövningar till sen. Nu - plugga.


Helvete

Längesen, ja.
Inte har det gått bra, därför har jag inte skrivit något heller. Idag har jag ätit massa, känner mig jävligt äckligt, ärligt.
Frukost - fil, müsli & en macka.
Lunch - massa vit pasta, kyckling.
Mellis - en kanelbulle & varm choklad med vispgrädde.

Inte konstigt att jag känner mig så fet, äcklig och uppsvullen. Det är fan äckligt. Ska ut och åka långfärdsskidor snart. Får bränna lite kalorier, men långt ifrån tillräckligt. Blä. Trodde jag skulle bli smal denna vecka, sportlovsveckan ju!, men inte då. Då ska mamma köpa hem en massa goda saker. Bara laga god mat. 'För att vi är på semester'.
Dö. Jag vill inte ha mat. Jag vill bara svälta. Hungerkänslan är så mycket lättare att ha än mättnadskänslan. Den är bara äcklig. Fyfan.